Charlotte Kornmod den 16-01-2019
    Skal dit barn starte på Egholmskolen i sommeren 2019?

Husk så, at vi holder "Min skole-dag" lørdag, den 16. marts kl. 9.30-12.30

Vi håber at alle kommende skolebørn og forældre vil deltage. Jeres børn vil i marts modtage en invitation via børnehaven.

Sussie Vørre, Brian Olsen og Charlotte Kornmod

PS. Vi forventer at alle klasser vil blive fyldt op med børn fra Vallensbæk og at vi derfor ikke vil kunne optage børn fra andre kommuner.
    Charlotte Kornmod den 11-01-2019
    Kære forældre

Tak for en god aften i mandags, hvor Pernille Ballisager fra Center for Digital Pædagogik, gæstede skolen med et virkeligt interessant oplæg om børns medievaner, herunder bruge af mobiler, spil og sociale medier.

På skolen arbejder vi videre med at få implementeret vores handleplan for digital dannelse; den vil I høre mere om i foråret.

Rigtig god weekend!

Charlotte og Charlotte
    Charlotte Kornmod den 19-09-2018
    Sommer 2019

Sommerferien starter 29/6 - og slutter 11/8. Dvs børnene starter i skole igen mandag, den 12/8 kl 8.

0. årgang møder dog først kl 9.
    Charlotte Kornmod den 31-08-2018
    Driller login til forældreintra? Følg denne vejledning, så er du godt på vej...
    Charlotte Kornmod den 07-05-2018
    Skal dit barn gå i SFO? Tilmelding foregår her