Charlotte Kornmod den 14-12-2017
    "Så det nu det er jul, og du kan slippe drømmen fri. Det er dig, der er stjernen. Hvad du ønsker, skal du gi' "
                                                                                                                                        Citat: Steffen Brandt

Med Steffens skønne ord ønsker vi at alle  - uanset om I fejrer jul eller ej  - får en rigtig god juleferie med gode dage sammen med familie og venner!

Skoleindskivning 2018
    I slutningen af januar har vi skoleindskrivning – og tirsdag d. 16/1 kl 19-21 holder vi informationsmøde for forældre om Egholmskolen, SFO og skolestart. I marts (10/3) holder vi ”Min skole-dag”, hvor alle de børn, der skal starte på Egholmskolen i august 2018, bliver inviteret (deres forældre er også velkomne wink).

Skolebestyrelsen
    Vi har nu heldigvis en fuldtallig skolebestyrelse. De forældrevalgte i bestyrelsen er:
    • Mette Harder – mor til Alfred og Erik på 2+4. årgang
    • Kim T. Nielsen – far til Rasmus og Luna på 1+4. årgang
    • Louise Østergaard – mor til Villads på 2. årgang
    • Helene Robetje – mor til Sofia og Emily på 0+3. årgang
    • Chinwe Weber – mor til Catherina på 5. årgang
    • Lisbeth Jørgensen(suppleant) – mor til Andreas på 5. årgang
    Skriv jer bag øret at der er nyvalg til skolebestyrelsen her i foråret og kontakt gerne SB formand, Mette Harder, hvis I ønsker information om hvordan skolebestyrelsen arbejder.

Skolens værdigrundlag
    I skolebestyrelsen har vi i hele 2017 arbejdet med at udarbejde skolens værdigrundlag. For at alle skal kunne føle ejerskab til værdigrundlaget, og det ikke blot bliver endnu et papir i reolen, har vi involveret bredt dvs at pædagoger, lærere, elever, og forældre har været med i processen. I begyndelsen af det nye år er vi klar til at introducere værdigrundlaget – og I vil alle blive inviteret til et arrangement. Det hører I nærmere om i januar.

Det grønne strøg
    Vi har i denne uge haft møde i følgegruppen, hvor der både sidder lærere, pædagoger og skolebestyrelse. Det våde vejr forsinker færdiggørelsen – så vi forventer først at tage området i brug efter sommerferien. MEN det tegner godt, der bliver masser af gode aktivitetsmuligheder…bl.a. en bænk, der fortæller historier, en legeplads for de yngre børn, et digitalt boldbur, parkour, små trampoliner mv….

På onsdag, d. 20/12 fejrer vi julens kommen og kalenderårets sidste skoledag. En hensygnet juletradition med juleteater har fået ny næring – og til det har vi kun at sige: Jubiii! Jeres børn kan fortælle om den finkulturelle oplevelse efter kl 14, hvor alle klasser får fri fra skole. SFO og klub er åben.

Vi er tilbage efter ferie onsdag d. 3. januar 2018

Til sidst vil vi gerne takke alle forældre for et godt og konstruktivt samarbejde i 2017!

Dato-info om skolestart i august 2018

Tirsdag, d. 16/1 kl 19-21 holder vi informationsmøde for forældre i skolens personalerum

Lørdag, 10/3 kl. 9.30-12.30 holder vi "Min skole-dag" for alle de børn, der skal starte på Egholmskolen i august(incl. forældre :-))

1. maj  - første dag i SFO

13. august kl 9 - første skoledag i 0. klasse.
    Charlotte Kornmod den 14-12-2017
    I sidste uge bagte og solgte vores seje 6.klasser kager. Alle pengene gik til BørneTelefonen. Børnene fik i alt samlet 1760kr! SÅ flot👏 Tak til alle der har støttet projektet ved køb af kagerne

Charlotte Kornmod den 24-11-2016

Indlejret objekt