Charlotte Kornmod den 28-04-2017
    Team Rynkeby Fondens beslutning om at gå over til elektronisk betaling af sponsorbidrag i forbindelse med Team Rynkeby Skoleløbet har givet anledning til så mange spørgsmål og så meget forvirring, at Team Rynkeby Fonden nu har besluttet at udsætte deadlinen for indbetalinger.

Deadlinen bliver derfor flyttet fra den 28. april til den 14. maj 2017.

Den 17. maj offentliggør Team Rynkeby Fonden, hvor mange penge der er blevet samlet ind i forbindelse med Team Rynkeby Skoleløbet 2017.

Hvis du fortsat mangler at indbetale et sponsorat til et barn, der har deltaget i Team Rynkeby Skoleløbet, så skal du gøre følgende:

1. Klik ind på www.team-rynkeby.dk/støt

2. Skriv navnet (eller dele af navnet eller adressen) på elevens skole. Vælg den rigtige skole på den liste, der popper op.

3. Udfyld oplysningerne (hvis du udfylder CVR- eller CPR-nummer, kan du få skattefradrag for din donation).

4. Klik ”Næste” og betal med dit kreditkort.

5. Du modtager efterfølgende en kvittering for din donation fra Team Rynkeby Fonden.

6. Du skal indbetale dit sponsorat senest den 14. maj 2017.

Charlotte Kornmod den 27-04-2017
    Vi gør det igen i år!

Vi smider tøjet(i sække) til fordel for Røde Kors tøjindsamling

I uge 20 kan forældre og andet godtfolk aflevere sække med tøj på skoletorvet, så måske er det en god ide at få kigget på skabene og pulterkammerets indhold i weekenden :-)

Rigtig god weekend!
    Charlotte Kornmod den 21-04-2017
    Vi knokler hver dag for at gøre en god skole for alle børn - en skole man både kan vokse og blive klog i. Og det er med med stolthed og stor glæde vi præsenterer vores film om Egholmskolen!
    Gode hilsner fra personalet på Egholmskolen

(Filmen er procuceret af Sergio Calero fra Calero Photography)

Følg os på facebook: https://www.facebook.com/EgholmskolenVallensbaek/?fref=nf