Charlotte Kornmod den 03-02-2016

Kære forældre
    Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling lancerede i går et nyt digitalt værktøj med data om alle skoler i Danmark.

Lærere og pædagoger knokler hver dag for at skabe en god skole, hvor eleverne trives og udvikler sig godt fagligt. Og det er dejligt at se at arbejdet afspejler sig i de nu offentliggjorte resultater.

Ministeriet skriver:
    Det nye digitale værktøj på uvm.dk/skoletal giver skolebestyrelser, forældre, elever, lærere, skoleledere og politikere et bedre og mere nuanceret grundlag for at udvikle skolerne.der giver hurtig og fleksibel adgang til centrale nøgletal for alle landets grundskoler. Værktøjet gør data, som allerede er offentligt tilgængeligt, nemmere at gå til.

Mange hilsner
    Charlotte Kornmod

Flemming Hartmann den 18-01-2016
    Invitationer erhvervsuddannelser og gymnasier.
    Bemærk den ultrakorte frist!!
    Charlotte Kornmod den 18-01-2016
    Invitation til løver, prinsesser, supermænd, monstre og Elsa'er!

Alle børn i 0-4. klasse inviteres til fastelavnsfest...

Forældreforeningen holder fastelavn i år  - og det er rigtigt dejligt for skolen, da vi i skolen så ikke skal bruge undervisningstid til fastelavn.

I SFO’tiden vil børnene blive hjulpet med sminke og med at få udklædningstøjet på. Det er vigtigt at børnene har udklædningstøjet med i en pose med barnets navn på.

Tøndeslagningen er arrangeret sådan, at der er en tønde pr. klasse.

Fastelavn holdes på to dage:
    Den 8/2  - 0., 1. og 2. klasserne kl. 16-18
    Den 9/2  -  3. og 4. klasserne kl. 16-18

SFO’en er begge dage åbent til kl. 17 for de børn, der ikke skal deltage.

Vi håber, at alle børnene har lyst til at deltage i fastelavnsfesten – og vi glæder os til at se alle de skøre, flotte og farlige udklædninger!

Mange hilsner

Skole, SFO og Forældreforeningen