Jens Kruchov den 23-09-2016
    Journalister fra 9. klasse i Vallensbæk Kommune har i valgfag lavet hjemmesiden V-News.

Følg med i det seneste nye her.

Charlotte Kornmod den 20-09-2016

To p-suk…

Rigtigt mange af vores børn bliver kørt i bil til skole - og de fleste af jer parkerer heldigvis både hensigtsmæssigt og lovligt. MEN vi ser dagligt forældre, der ikke benytter de markerede båse på p-pladsen og kører helt frem for at sætte børnene af – med det resultat, at der opstår både kø og farlige situationer.

Derudover er der hver morgen et mindre kaos omkring Egholmvej og Selsøvej, hvor mange biler parkerer eller sætter børn – og også her ser vi farlige situationer!

Opfordringen lyder derfor – benyt skolens p-plads og de optegnede båse – der er altid pladser, og kommer man i god tid, er det muligt at parkere tæt på hovedindgangen – kommer man lidt senere, så er der en gratis mulighed for at få lidt ekstra skidt på skridttælleren J

Mange hilsner

Charlotte
    PS skolebestyrelsen, skolen og rådhuset er i dialog om hvordan vi kan ændre på tilkørselsmulighederne – så vi får bedre sikkerhed for børnene