Charlotte Kornmod den 13-01-2017
    Egholmskolen er igen i år tilmeldt Rynkeby Skoleløbet. I år går indsamlingen til lungesyge børn. Løbet afvikles fredagen før påskeferien år(7/4). Der kommer mere information når vi nærmer os.

Team Rynkeby Skoleløbet er et motions- og velgørenhedsløb, hvor skoleelever fra Danmark, Sverige, Norge og Finland løber til fordel for børn med kritiske sygdomme.
    Løbet, der organiseres af Team Rynkeby Fonden.

Ved at deltage i Team Rynkeby Skoleløbet gør eleverne ikke alene noget godt for sig selv. De bliver også en del af et stort, nordisk fællesskab, der på tværs af klasser, skoler og landegrænser er med til at gøre en mærkbar forskel for børn der har kristiske sygdomme - i år indsamles der til børn med lungesygdomme.
    Inden løbet har eleverne mulighed for at indgå mikrosponsorater med familie, venner og lokale erhvervsdrivende, der opfordres til at give et beskedent beløb (eksempelvis 2 kroner) per omgang eller kilometer, den enkelte elev løber i forbindelse med Team Rynkeby Skoleløbet.
    Pengene indbetales elektronisk direkte til Team Rynkeby Fonden, der donerer dem ubeskåret til Børnelungefonden i Danmark.

PS. Sidste år samlede vi i fælleskab mere end kr. 100.000 ind til Børnecancerfonden...det var vi ret stolte af...

Charlotte Kornmod den 16-12-2016
    Kære forældre
    Vi begynder at modtage anmodninger om fritagelse til ekstra vinterferier. Vi ser selvfølgelig helst, at alle børn er i skole i alle skoleugerne, men er klar over at det ikke altid kan lade sig gøre.

Proceduren for ekstraordinær fritagelse fra undervisninger er:
    1. Forældrene beder fri i den elektroniske kontaktbog
    2. Klassekoordinatoren kan give frihed op til en uge årligt
    3. Strækker den samlede frihed(udover sygdom) sig til mere end 5 dage sender klassekoordinatoren anmodningen videre til afdelingslederen
    4. Afdelingslederen svarer forældrene
    5. Hvis fraværet i øvrigt er stort eller der er faglige bekymringer omkring barnet kan der indkaldes til møde herom

Brian, Michelle, Charlotte L. og Charlotte K.

PS elevernes sommerferie i 2017 ligger i perioden 24/6-13/8 - begge dage incl.
    Charlotte Kornmod den 24-11-2016