Charlotte Kornmod den 27-05-2016
    Fandtes der en pris for "Bedste sidste skoledag", så ville vores på Egholmskolen være nomineret!
    Og beskeden til alle de øvrige skoler i det ganske land er; det er muligt at holde en sidste skoledag, hvor de unge mennesker overholder aftaler og i det hele taget opfører sig pænt!

Tak for en rigtig, rigtig god sidste skoledag til alle elever - og ikke mindst lærere, der med fokus og en ekstraordinær indsats, har været med at gøre dagen til en af de ganske særlige.

Nedenfor kan I se billeder fra dagen - og I er hermed advaret - der er over 200 af slagsen.

Klik på ikonet herunder for at se en billedserien:

Charlotte Kornmod den 25-05-2016
    Det koordinerende forældreråd og sundhedsafdelingen rykker - nu skal vi lære om Mental sundhed, Motorik og Madpakker med karma!

I vedhæftede invitation kan I læse nærmere om arrangementet, der afholdes onsdag, den 8. juni kl 17-19 for forældre i distrikt syd.

Vi har max 60 pladser - så skynd dig at tilmelde dig her på forældreintra. Det gøres i højre margin/dialog/arrangementer.

Vi glæder os til en god aften med masser af inspiration!

Mange hilsner

Det koordinerende forældreråd
  • Charlotte Kornmod den 23-05-2016
    Parkour-redskaber kan bruges til meget andet end at springe rundt på - her er det fire søde børn, der i SFO'en hygger sig udenfor med at spille Nintendo sammen.