Charlotte Kornmod den 27-02-2017

Hvad gør jeg, hvis jeg som forælder har glemt mine loginoplysninger til forældreintra?

Det er nu muligt på ForældreIntras loginside at vælge Hjælp til nye brugere og reset af adgangskode for at lave en ny adgangskode. Dette forudsætter dog at du kan huske dit brugernavn og mailadresse.
    Lykkes det ikke eller kan du ikke huske dit brugernavn, så kan du henvende dig til skolens kontor, der kan hjælpe.

Charlotte Kornmod den 17-02-2017
    Så er Egholm City ved at blive til Egholmskolen igen smiley
    Det har været en uge med travlhed, spænding – og massere af gode oplevelser børnene i mellem!
    Stemningen har hele ugen været god og blandt personalet har vi talt om hvor ganske få konflikter ugen har budt på, på trods af at 832 børn og 85 personaler har arbejdet sammen i nye konstellationer.

Når jeg forbereder dimissionstalen taler jeg altid med nogle af eleverne i 9. årgang og jeg spørger blandt andet om hvad de tror de vil huske deres skolegang for – og en af tingene er altid de sjove, anderledes temauger de har haft. Som skoleleder ville det jo være lækkert, hvis de sagde engelskundervisningen eller da vi gennemgik de grammatiske regler for dobbelt konsonanter ;-)
    MEN jeg forstår dem godt, for det er jo hverdagen, det daglige slid…og en uge som Egholm City er i kontrast til dette. Vi har set børn blomstre og tage ansvar på helt nye måder og bruge deres kompetencer på andre måder end i hverdagen – og det var netop målet med ugen.

Udvalget, der har planlagt ugen fortjener en KÆMPE tak for indsatsen. De har trukket et meget stort læs i og med, at det er så mange år siden, at vi havde en lignende flexuge, at vi hverken havde erfaring eller tidligere planlægningspapirer at trække på.

Besøg i øvrigt gerne vores facebookside og se skønne billeder fra ugen… https://www.facebook.com/EgholmskolenVallensbaek/

Rigtig god vinterferie!

Charlotte Kornmod

Charlotte Kornmod den 25-01-2017
    NB! i informationsmaterialet I modtog omkring skoleindskrivningen står anført en forkert dato. Nedenstående er den rigtige!

Kære forældre til kommende børnehaveklassebørn
    I er hermed inviteret til skolelørdag - I får senere en fin invitation via børnehaverne - men reserver gerne dagen allerede nu:

Lørdag, den 18/3 kl. 9.30-12.30 (tidligere angivet kl 10-14)

Invitationen gælder forældre og kommende elever - pga pladsen kan søskende ikke deltage.

Mange hilsner

Brian, Sussie og Charlotte K.