Charlotte Kornmod den 29-08-2016

Forældreband på Egholmskolen
    Musikskolen har sammen med Egholmskolens forældreforening oprettet et hold, hvor man kan prøve sine musikalske evner af.

Holdet starter den 08.09.2016 kl. 20 – 21.30 på Vallensbæk musikskole og derefter hver 2.uge samme sted og tid (15 gange, sidste gang 20.4.2016).
    Sammen med en musiklærer fra Vallensbæk Musikskole, vil bandet spille en masse numre og jamme sammen. Derfor skal man nok beregne hjemmeøvning. Der er ingen forudsætninger musikalsk  - du skal altså ikke kunne spille eller synge som en haj i forvejen.

Bandet vil bestå af 7 medlemmer og det vil koste mellem 1300 – 1500 kr. per bandmedlem, alt efter hvor mange der tilmelder sig til bandet.

Tilmeldingen sker på Kimogtrine@gmail.com. Skriv hvilke instrument du gerne vil betjene og gerne dit evner på instrumentet, så vi kan samle et band ud fra det.

Ved spørgsmål kan man ringe til mig 41371268

Kim - Forældreforeningen

Charlotte Kornmod den 29-08-2016
    På opfordring af Forældreforeningen på Egholmskolen har Vallensbæk Gymnastik oprettet et "Mor Motionhold", - som primært er målrettet mødre til børn på Egholmskolen.

Formålet er at styrke både krop og fællesskab!

Vi skal lave mange forskellige former for motion, med og uden redskaber, bl.a. styrketræning, cirkeltræning og masser af øvelser for mave, baller og lår! Alt sammen til god musik. Vi skal have det sjovt og få sved på panden.

Medbring en træningsmåtte, lidt vand -  samt godt humør.

Hold 29 – Mor Motion på Egholmskolen - tilmelding ved at klikke på linket

Læs mere her: http://www.vallensbaekgymnastik.dk/cms/TeamOverview.aspx