Janni Laustsen den 22-09-2017
    Kom og prøv Vallensbæks nye interaktive kunstværk
    Ved Sundhedshuset Nordmark, kan man den næste måned opleve et spændende og sjovt kunstværk.

Kunstværket er er en del af Vestegnens Kulturuges store kunstprojekt ’Tryllebundet’, hvor 6 kunstrum er placeret i 6 forskellige kommuner på Vestegnen.
    Både børn og voksne kan have glæde af værket, som aktiveres ved at man samarbejder.
    I Vallensbæk træder du ind i et svampeunivers, og hvis du griber fat i to håndtag, som passer sammen vil universet udvikle sig. Lydene, farverne og billederne ændrer sig. Du kan få vejret til at skifte i universet, og svampene kan vokse sig kæmpestore.
    Så lad turen gå forbi Sundhedshuset, og gå bare ind og oplev kunstrummet.
    Kunstværket er placeret på Tværbæk 1 2625 Vallensbæk, og bliver stående til og med uge 42. Det er selvfølgelig gratis.

Hvis du har lyst til at besøge de andre 5 kunstrum findes de i Albertslund, Ishøj, Rødovre, Hvidovre og Høje Tåstrup.

Du kan finde deres placeringer og læse mere om kunstværkerne på; http://www.vkir.dk/Program/Kunstprojekt

Charlotte Kornmod den 20-09-2017
    Så kan vi byde velkommen til to nye medlemmer af skolebestyrelsen!
    Som I ved har vi den seneste lille måned haft suppleringsvalg til bestyrelsen. Louise Østergaard og Helene Robetje har begge meldt sig og er derfor nye medlemmer af bestyrelsen.

Så, velkommen til Louise og Helene - vi glæder os til samarbejdet!

Udover de to medlemmer af bestyrelsen har vi også fået en suppleant: Chinwe Stella Lilleøen Weber - også stort velkommen til Chinwe!
    Eskil Frøding den 05-07-2017
    Unilogin - nyt login til forældreintra !

I hele Danmark får alle forældre til børn i folkeskolen i de kommende måneder et Unilogin. Formålet er, at ét forældrelogin skal give forældre adgang til en lang række informationer omkring barnets skolegang.
    I første omgang giver dit forældre-Unilogin adgang til forældreintra, og årsplaner (i Meebook), og på sigt også bl.a. undervisningsforløb, karakterer og elevplaner. Hvis man som forældre har børn på flere skoler, så skal man nu kun anvende ét login.

Forældre, der allerede har et Unilogin, fordi de måske samtidig er lærere eller pædagoger, skal blot bruge deres eksisterende Unilogin til forældreintra.

Indtil den 1. september 2017 vil der være adgang til forældreintra med både almindeligt login og Unilogin. Herefter vil der kun være adgang med Unilogin.

Hvis du har spørgsmål vedrørende oprettelsen af Unilogin til forældre, så tag venligst kontakt til administrationen på dit barns skole.

Sådan får du et forældre-Unilogin: Se vejledningen i bilaget
    Charlotte Kornmod den 24-11-2016

Indlejret objekt