Opslagstavlen

Unilogin - nyt login til forældreintra !

I hele Danmark får alle forældre til børn i folkeskolen i de kommende måneder et Unilogin. Formålet er, at ét forældrelogin skal give forældre adgang til en lang række informationer omkring barnets skolegang.
    I første omgang giver dit forældre-Unilogin adgang til forældreintra, og årsplaner (i Meebook), og på sigt også bl.a. undervisningsforløb, karakterer og elevplaner. Hvis man som forældre har børn på flere skoler, så skal man nu kun anvende ét login.

Forældre, der allerede har et Unilogin, fordi de måske samtidig er lærere eller pædagoger, skal blot bruge deres eksisterende Unilogin til forældreintra.

Indtil den 1. september 2017 vil der være adgang til forældreintra med både almindeligt login og Unilogin. Herefter vil der kun være adgang med Unilogin.

Hvis du har spørgsmål vedrørende oprettelsen af Unilogin til forældre, så tag venligst kontakt til administrationen på dit barns skole.

Sådan får du et forældre-Unilogin: Se vejledningen i bilaget
    Eskil Frøding den 05-07-2017
    Ahhhhhhh, så er sommerferien kommet og skoledelen holder ferie

Første skoledag efter ferien er 14. august fra kl 8-14. Vallensbæks bedste SFO har selvfølgelig åbent...i ugerne 28,29,30 dog på sommercamp ved Vallensbæk Skole...

Rigtig god sommer!

PS

Charlotte Kornmod den 28-06-2017
  • Egholmvej omlægges - vigtig info!
    Arbejdet gennemføres i skoleferien fra den 26. juni til den 11. august 2017. Vejen vil være lukket for gennemkørsel hele perioden.

For at gennemføre omlægningen inden næste skoleår starter, er det nødvendigt at lukke Egholmvej helt, mens arbejdet står på. Der vil dog være en afmærket stipassage fra Vallensbæk Torvevej gennem arbejdsområdet, med indgang nord for den nye rundkørsel.

Begrænset parkeringsmulighed

Vi håber, at mange vil vælge cyklen i sommerperioden, så behovet for parkering begrænses. Den eksisterende bom fra den sydlige siden åbnes, og der vil være et ganske begrænset antal midlertidige p-pladser foran skolens hovedindgang. Ved absolut behov for parkering henvises til Egholmvej, Sælsøvej og Skærsøvej syd for skolen. Det er lukkede boligveje, så vis hensyn, når I sætter bilen her.

Når anlægsarbejdet er færdigt, genåbnes Egholmvej fra Vallensbæk Torvevej med skråparkering langs vejen, Kiss & Ride-bane til hurtig af- og påstigning samt vendeplads. Det gamle parkeringsområde indrettes til boldspil og ophold for de større elever.

Charlotte Kornmod den 21-06-2017
    Charlotte Kornmod den 24-11-2016