Opslagstavlen

Kære forældre

I den kommende måned holder vi ”hilse-måned”. Vi opfordrer alle børn, forældre, ansatte, og skolens gæster til at hilse på hinanden  - og sende et smil til dem vi møder på vores vej. Smilet skaber glæde, god stemning og bidrager til et rart og trygt miljø på Egholmskolen.

Når vi hilser på hinanden bidrager vi til følelsen af fælleskab, hvilket er en vigtig del af vores værdiggrundlag.

Vi håber at I vil være med  -  og vil hilse på dem I møder på jeres vej gennem skolen.

Alle os på Egholmskolen
    Charlotte Kornmod den 15-05-2018
    Skal dit barn gå i SFO? Tilmelding foregår her
    Charlotte Kornmod den 07-05-2018
  • ikon
    Husk, at du selv skal tilmelde dit barn til Juniorklubben i skiftet mellem SFO og Juniorklub.

Læs om Juniorklubben her

Tilmeld dit barn her
    Charlotte Kornmod den 07-05-2018
    Dato-info om skolestart i august 2018

Tirsdag, d. 16/1 kl 19-21 holder vi informationsmøde for forældre i SFO'en/Heksekedlen

Lørdag, 10/3 kl. 9.30-12.30 holder vi "Min skole-dag" for alle de børn, der skal starte på Egholmskolen i august(incl. forældre :-))

1. maj  - første dag i SFO

13. august kl 9 - første skoledag i 0. klasse.
    Charlotte Kornmod den 22-03-2018
    Charlotte Kornmod den 22-03-2018